jag Hatar er.

godmorgon. eller inte. jag vill ens inte säga hej för jag hatar denna dag så jävla hårt. jag vill bara glömma. jag har spenderat halv dagen med att gråta på mitt rum. för att jag hatar. absolut inte älskar. inte idag. inte någonsin känns det som. vi var hos ferne igår och kolla på film. marcus drog. han var skitförbannad. syster mådde inge bra. hmm.. jag hatar livet. NEVER AGAIN! jag höll på att bli kär tror jag. jag vet inte hur jag mådde, eller hur jag mår. jag vet inte vad jag ska känna längre. det har typ tynat bort. allt har det! jag höll på att bli kär, men sen sket du i mig. det känns som om du utnyttjar mig för att komma till henne. menade du det du sa? om att du gillade mig, eller drev du bara med mig? det känns som om du drev. du bara gick till henne. eller hon kom till dig men du sa inte ifrån. det gjorde ont att se er. jag var tvungen att gå ut i 20-25 minuter för att inte kommas ihåg hur ont det gjorde. fyfan. ni fattar ingenting. men jag tänker ändå på dig. det är det som är så konstigt. jag kommer sakna dig, men jag ändå inte vill sakna dig!  nu vet hon att jag gillarej. men jag vet inte om du gör desamma. eller vafan. vem kan gilla mig?! så det kan inte vara sant. det känns inte sant. jag känner att jag kan skriva  i en dag om dig, menjag orkar inte lägga så mkt tid på dig. jag saknar dig! jag gör det. men jag vill inte. jag har fällt tårar pga dig. fan dig asså. åh jag orkar inte längre. om hon ska hålla på som hon gör. då orkar jag fan inte mer. då rymmer jag härifrån till något underbart land. där man blir älskad.  nej då! men jag ska dö då! för jag orkar inte tänka varje dag hur jag är, om jag gjorde det rätta med det där, jag tänker för mkt. jag tänker varje dag: men tänk om det inte är meningen att jag ska bli kär eller att någon ska bli kär i mig. jag vill inte tänka. jag vill leka med livet. ha underbart medans man kan, annars är det ingen idé att fortsätta. jag vill verkligen bort. men ändå jag vill ändå ha en chans. och JOO! jag var lite småsur på dig, vet du varför? för att du håller på med henne. därför blev jag jävligt sur och orkade inte kolla eller höra eller känna eran närvaro. ni frågade inte var jag var eller någonting när jag kom tillbaka! tack. för att ni bryr er. jag tänkte mest på döden och sen lite kärleken. men mest döden. jag gillar inte er 2.
hon sa ändå att hon ville att det skulle bli något mellan oss. du sa det! :O hur fan kan du göra så då om du fortfarande står fast vid det. för det sa du förut. jag förstår mig inte på dig. hur fan kunde du? OM DU ÄNDÅ VILLE DET, HUR KAN DU GÖRA NÅGOT SÅNT MOT MIG? VA? nej idag är det ingen bra idag. jag vill inte gråta mer. men det kommer jag ändå göra ikväll. det ända jag begär är kärlek. inget annat. ajg vill bli älskad så man känner det i hjärtat. jag vill inte att du bara ska säga det utan att mena det. för så känner jag, med några andra ord. jag vill inte se någon av er i ögonen. jag vill inte. fyfan. hur kan jag leva med någon som du? det funkar bara inte. jag vill inte längre. jag orkar inte tänka för mkt på allt och göra allt samtidigt. det gör jag inte. jag vill inte leva. jag skriver inte detta pga bara dig, ånej. verkligen inte. ni vet inte hur sämst jag har mått. så du kna inte säga så över mig. jag antar att du sa "det där"bara för att du inte vill att jag ska ta livet av mig eller någonting sånt. tack iaf för INGENTING!  jag vill gilla dig men jag vågar varken eller vill just nu!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA hej! ^^

haha hej! rolig dag asså. först vaknade jag vid 2 ungefär. sen kom timjan och zinoh hem och vi åt. sen skulle vi tre till Lynette men under vägen såg vi några som dansade på balkongen (balkongen brevid lynette) och de sa god jul och var jättetrevliga. de var runt 20. så de sa: men kom in nån gång om ni vill. vi ba: okej! :) zinoh gick hem en stund.
så jag, timjan, lynette och matte gick över till dem. och det var 4 killar där alla runt 20 ^^ de drack öl ochlyssnade på hög, bra musik och var trevliga :) haha plus att de började stöta på oss asmkt. men det var bara roligt. XD haha sen kramades andread och lynette och jag kramade dem också. sen så händere saker :O nääråå :P hahaha. vi strulade och sådär. :) alla tre. :) haha sen kom zinoh och jag, han och matte var ute och rökte sen. ^^ då brände matte mig med ciggen på hakan :O DEN JÄVELN! han fick dåligt samvete, men det syns inte. tihiiii. vad busig jag är. ^^ sen skulle de dra till krogen och då gick vi hem. under tiden vi gick hem bråkade marcus och timjan i telefon och nu är hon där och pratar med honom. så nu sitter man här i sin ensamhet. haha nejdå, eller jo. men jag ska sova nu. godnatt

Don't Think Twice, It's AlL Right.

bob dylan. han är en av mina stora idoler. en låt som är en perfekt beskrivning av en kompis är Positivly 4th Street. den älskar jag för jag känner mig så bättre än "kompisen" då !
annars gillar jag allt med honom typ. eller jag föredrar det "gamla Bob Dylan" inte det som han sjunger i nutid.
the answer is blowin' in the wind.
har lyssnat på honom i några månader nu och det är så jävla härlig musik att höra :)
man kan verkligen slappna av och bara njuta av guitaren, munspelet och rösten. joan baez har jag också börjat gilla. hon är grym. En Protestsångerska. hon är riktigt bra!  lyssna på henne.
you're the reason i'm  travellin' on. <3
kärlek på dig assååå! du är nästan bäst. inte bättre än "henne" <333

erika !<3

på bdb kan man skriva sitt namn till ngn så skriver den personen vad den tycker om en. och detta var från erika til mig och det gjorde min dag!

Hannibal Dahlén
Har inte kännt dig speciellt länge, men det är riktigt skönt att prata med dig om allt mellan himel och jord.
och du vet att allt som sägs stannar mellan oss två.
du lyser upp klassen med med dina fnissattacker och din närvaro.
Jag ska göra allt jag kan för att få dig må bättre, för du förtjänar det bästa.
du betyder mkt för mig!


tack tack tack. puss på dig. jag sitter och grinar. XD men tack. dem orden gjorde min kväll. du är en sån bra människa och du har hjälpt mig genom massa skit. du får mig må bra när jag snackar med dig.
tack. <3

YEAY och SHIT

hm hm hm.. var ska jag börja. jag är för trött för att skriva hela historien. blablabla. vi skulle ha filmkväll hos Zinoh. blablabla. vi såg min gud. :)

LIIIIIIINNN! <33

idag träffade jag älskade linn som är aldeles aldeles underbar.  :)
jag kom dit och då köpte vi godis. sen kolllade vi på Girl Interrupted. :D bra film asså. sen käkade vi pizza och kollade på Festival. bra film där med. :D älskar dig massor. och vi måste ses igen snart! <333LINN! <33

"satans jävla unge"

m"bäst för dig att du passar dig jävligt noga!"

GODMORGOOONNNN!

bebishejhej! idag vaknade jag PRICK 15:oo. pretty cool, huh? nämen, aaa. sen har jag inte gjort ett skit. eller kollat lite på tv, oroat mig för massa skit och sett JAMES FRANCO PÅ EN REKLM PÅ TV! jag typ skrek. ni kanske fattar varför. XD men men.. så nu sitter jag här med min hund brevid miog och han är söt. och heter charlie. nu lukar han på min dator. jag erkänner jag har knark i den, eller inte. men men. jag ÄLSKAR min hårfärg. bara så ni vet liksom^^


TACK FÖR ATT DU FINNS, DU KANSKE INTE VET ATT DET ÄR DU JAG SNACKAR OM. MEN DET ÄR DET! ←

trött

ibland blir jag så jävla trött på livet. kalla mig emo om du känns bättre för dig, men jag bryr mig inte, jag har skurit mig i typ 3 år och inte kunnat sluta. för när jag vill sluta som mest, och inte har skurit mig på ett tag kommer det bara skit på en gång och trycker ner mig. ingen känner mig liksom. inte ens mina päron! jag fattar inte. jag har svårt att lita på folk för de är många som ha ljugit och sagt : gå och dö, eller svikit mig. vafan. jag vet inte varför jag skriver detta. men men.. jag säger inte att jag inte har vänner, för det har jag. polare som gått i mariefredsskolan, de från nätet som jag träffat och från skolan :) tack.
men liksom. jag kna inte prata med nån från den nya skolan. det skulle bara kännas konstigt. asså prata om livet, döden och problem. jag känner ingen i min klass riktigt. jag har inte fått grepp om några som jag vill lära känna mer och så. och det känns som ... jag vet inte. jag ska väl sluta skriva. jag är trött nu och ska kolla på batman. av batman blir jag
lite gladare iaf
:)mm

Men GAH!

syster called me upoch sa att jag skulle dra till ferne drä hon var. jag sa att jag bara skulle rita klart en sak.
sen när jag var på väg skrev jag på sms att hon skulle möta mig. hon ba: men jag ska ändå dra snart. jag ba: men ska jag komma eller inte. hon ba: behövs inte. det är ingen stor grej men men. haha jag blir lite lack. blablabla

Avslutning!

idag var det avslutning :D
först kom jag till skolan med färgat hår. jag hade tröttnat på blondt asså. vi kollad epå hjärtdikterna och så. pinsamt. men allas var jättebra faktiskt! :D sen kollade vi på "nti-nyheterna" haha fett skojj XD
sen skulle vi kolla på "it's a wonderful life*" i biosalen. den filmen är från 40-talet och jag  gillar den. den var jättesöt!
vi fick godis av jultomten också (conny)
men jaa, sen slutade vi. :) då gick jag och josse och tog en fika. sen köpte jag nästan alla julklappar :D skönt att ha det gjort! sen träffade vi malin och leslie. :D puss på dem.
sen kom jag hem och såå. nu sitter jag och kollar på batman. 8D jokern är min gud som ni kanske förstått! XD
ha det bra. puss på evvy och alla! <3

skapad blogg

hejhej!  nu har jag äntligen skapat blogg. imorgon är det avslutning. fett skönt.
men idag har jag inte gjort så mkt i skolan. vart med carro och så. brad skrämde oss när vi skulle hämta böckerna så vi hällde i kallt vatten i hans kaffe och en fishermans friend. fett skoj:)
nu sitter jag hemma och vet inte vad jag ska skriva. jag kollar på v for vendetta. skitbra film. :)
och jaa... hejdå! vi ses väl nån gång XDpå lördag ska jag träffa älskling igen :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0