# 4 We Can Do It !

det luktar chips och jag vill ha det NU!
kollade på xena krigarpsinsessan med sys, vilket var kul. för det är så jävla dåligt så man måste bara se det. det är typ som jerry springer. :D:D:D
just nu ska jag duscha och sedan måla naglarna och städa rummet lite. puss
det är så underbart skönt att vara ledig varje onsdag. eller "lektionsfria".
nu kommer pinup/reklam/modellbilder.

# 3 sent på dagen

Oh My Fucking Goooooooooooood! jag har försovit mig och jag visste att detta skulle ske. åh! skit. aja, men det gör ingenting, för jag är halvägs på dikten och snart klart med förra dikten vi höll på med. så det gör inte så mkt. men jag missar inte rörlig bild iaf. kyyyyyl! fast jag vet inte hur Kalle vill att vi ska vara klara NÄSTA vecka. helt sjuk.
puss. hoppas jag mår bra idag.
ska till tandläkaren idag. ska bli hemst, för jag har ett sår i munnen som gör ont och svider.


# 2 ET VOUS ET VOUS ET VOUS = OCH DU OCH DU OCH DU (ni)

jävla gubbjävel.
de var de orden som förstörde middagen. jag sa det till min "kära" far idag under middagen som jag sa.
mamma fick ett utbrott medans far inte gjorde någonting för att han inte "får" ta ut sin ilska eller vad han nu sa.
min mor sa till mig säkert 1o gånger att be om ursäkt till "käre" far, men det klart jag inte gjorde. jag står för det jag sa och kommer inte be om ursäkt, för detta kommer gömmas imorgon bitti. Då kommer allt vara gömt.

jag ligger minst 4 veckor efter i franskan, men jag orkar inte göra npgonting åt det. kanske ska börja om från början! jag verkligen pallar inte. om ni läser mitt förra inlägg skrev jag om en viss människa och hur jag mådde så dåligt men samtidigt bra över denna underbara människa. jag visste inte att man kunde vara glad och ledsen på samma gång, men tydligen har jag bevisat det idag. men i alla falldet är nog det som har gjort dagen lite mindre speciell än vanligt. och med mindre speciell menar jag at den har inte alls varit speciell!

puss på elin som har pratat med mig idag. det enda man behöver är att höra en röst som tröst.
det är sant. eller så behöver man en kram.

# 1 en ny början


åh jag pallar inte skolan idag. verkligen inte. de "2" (egentligen 1 och en halv) första lektionerna var helt okej. men nu  vill jag bara åka hem och aldrig mer komma tillbaka.
pallar verkligen inte mera. alla tjatar om deras kärlek hela tiden och jag orkar inte höra mer!
jag är glad för de andra, det är jag men jag orkar inte höra mer om allt hela TIDEN!
jag blir arg och ledsen. jag vill slå sönder någonting samtidigt som jag bara vill långsamt försvinna från denna "underbara" värld.

varje gång jag hör min smssignal tror jag att det är du, men jag har tappat hoppet. du har ingen aning om hur galet glad jag skulle bli om du bara skrev ett "Hej" bara ett "hej", tre enkla bokstäver som ingen har dött av.
jag vet inte hur långt jag kan stå ut längre. senast jag hörde av mig lät du så jäkla sur, så jag vågade inte riktigt skriva något mer.

fan ta dig!
alla har olika åsikter om hur jag ska göra, vissa tycker att jag ska vänta med att höra av mig i en vecka. och andra tycker att jag ska höra av min NU!pussssssssssssssssssss


nytt inlägg idag

Jag har snart sett alla säsonger av How i Met Your Mother. vet inte varför jag gillar det så mycket, vilket jag inte känner att jag gör.
hm. har haft lite Quentin ryck länge nu. Har sett inglourious basterds 1 gång för länge sedan och har lust att se den igen NUU!

igår fixade jag mina vackra naglar snyggt!
det blev lite fint, fast bara ena handen, för att jag kan inte måla/skriva med vänster hand. :) bild här nedan :D :

dålig dag.

i need help with a new header

inte så bra idag idag.
hatade den.
puss.why, oh why?

Varför dricker man egelntligen så himla mycket? jag har nog aldrig förstått den där grejen.
förut brydde jag mig inte så mycket, men nu dricker jag ingenting alls. har inte druckit på flera månader och jag känner inget sug för det heller.
för det första mår jag dåligt av det. både fysiskt och psykist. jag blev bara deprimerad och måde bra skit. ville ta livet av mig flera gånger också.

men om jag överhuvudtaget ska dricka, ska jag dricka det jag tycker är gott och dricka det måttligt.
man ska inte dricka för att bli full, man ska dricka för att man tycker att det är gott.

men jag är nog den enda i hela skolan, i hela etuna som inte dricker. och grejen är att jag är jättedålig på att övertyga. jag kan inte övertyga andra om vad som är bra eller dåligt.
jag kan nog inte kalla mig själv nykterist, eller jo. men jag kan ju dricka, jag menar, jag är ju nykter hela tiden.


orkar inte skriva mer nu.

RSS 2.0